Maandelijks archief: september 2015

Rondreis Uruguay series, entree bus!

Beste lezers,

De afgelopen weken zijn Wim&Willie per openbaar vervoer Uruguay rondgereisd terwijl de bus via een tweede verscheping van Brazilie terug naar Uruaguy werd getransporteerd, waar de havenstaking inmiddels voorbij is.  Diverse fotoseries en enkele filmpjes zijn via deze pagina onder fotoseries te bewonderen, een verslag hierbij staat onder verslagen.

Hieronder een bericht van Wim&Willie zelf.

Beste allemaal!!

Het goede nieuws is dat het gelukt is gisteren en vandaag om de Bus in te klaren! Op het laatste moment, terwijl vrijwel al de douane mensen al met weekend waren vond Eduardo Kessler, die de inklaring gedaan heeft,  nog een tweetal mensen die de benodigde papieren wilden invullen en afstempelen! 3 wat hebben we hier naar uitgekekenToen dat gebeurd was hoefde de bus niet meer gecontroleerd te worden! Een gemakkelijk land, Uruguay!
Morgen vertrekken we uit ons B&B en gaan we naar Eduardo die ons uitnodigde op zijn boerderij, in de buurt van Piriápolis, Maldonado in Pueblo Las Flores., 80 km buiten Montevideo.. Volgende week zullen we naar Buenos Aires gaan voor een paar dagen en dan verder naar het zuiden!

Een goed weekend toegewenst!

Wim en Willie

(dubbelklik het filmpje na starten, hieronder, voor weergave op volledig scherm)

2015-09-25 filmpje Uitrijden van ons busje uit de container in de haven van Montevideo,Uruguay

 

Eerste verslag, planning al bijgesteld.

Beste volgers,

Het eerste verslag is geplaatst, ook staan er al enkele fotoseries van Buenos Aires en Montevideo op de site. De aankomst van de bus loopt bijna twee weken vertraging op. Wim en Willie gaan Uruguay daarom nu per openbaar vervoer verkennen. Ze zijn vrijdag in Colonia aangekomen en gaan komende week het binnenland in om daarna op 21 september weer in Montevideo terug te zijn waar de bus dan de volgende dag hopelijk alsnog aan zal landen.

GT