Maandelijks archief: november 2015

Twee verslagen en fotoseries

Met de fotoseries zijn we nu in het zuiden van Argentinië beland: verslag , fotoserie van de reis naar Ushaia, de zuidelijkste stad in Zuid Amerika.

Dan naar Chili, Puerto Natales waar Wim en Willie met een veerboot noordwaarts door de fjorden zullen reizen om hoger in Chili met de bus verder te reizen. In deze havenstad ontmoetten ze een Chileen die in Nederland opgegroeid is; Marco Aranda, Op uitnodiging voor een bezoek aan hem en zijn ouders bij Valparaiso zijn ze daar afgelopen week geweest, en hebben van daaruit Santiago enkele dagen bezocht.

Vooruitlopend op de verslagen en fotoseries van de reis door Chili staan hier alvast het verhaal en foto’s van de tijd bij de familie Aranda.

Gletsjerpark en FitzRoy massief

Twee nieuwe fotoseries (één, twee) en een verslag van de bezoeken aan het gletsjerpark en het FitzRoy bergmassief in Argentinië.

Inmiddels zijn Wim en Willie in ValParaiso, Chili aangekomen, ze hebben in Chili de afgelopen dagen diverse interessante mensen leren kennen, waarover we later in de verslagen zullen kunnen lezen.

GT

Argentinië -> Chili

Wim en Willie zijn nu in Chili in de buurt van Puerto Nateles waar ze 3 november de veerboot oprijden voor een 3 daagse bootreis naar Puerto Montt waar de busreis in Chili verder gaat, dit is de enige manier om vanuit het zuiden naar het noorden te komen, en tegelijk de fjorden en eilanden optimaal te ervaren. Allicht is er tijdens de bootreis ook gelegenheid om de foto’s en verslagen van de noord-zuid reis door Argentinië bij te werken zodat er hopelijk komend weekend nieuwe series op de site te bewonderen zullen zijn, variërend van woestijnen tot gletjsers.

GT