Maandelijks archief: juni 2016

Help de kinderen in Irpanani project met Willie & Wim KilometerPuzzel

De vraag is: Hoeveel kilometers hebben wij gereden van Irpanani in Bolivia naar Phoenix in de VS!? Zie onderstaande beschrijving.

Beste mensen, we zijn aangekomen in Phoenix, VS na onze mooie reis in Zuid en Midden Amerika! Dit is een belangrijk moment in onze reis, want hier willen we jullie graag vragen mee to doen aan onze KilometerPuzzel: de bedoeling is het Irpanani project voor kinderen in La Paz verder te helpen!IMG-20160601-WA0002

 

Sommige mensen zeiden dat de puzzel wat ingewikkeld is en dat men ook bereid is om een bedrag aan Irpanani te geven zonder het Kilometerspeurwerk! En dat kan natuurlijk ook! Stort dan je bijdrage gewoon op rekening NL88 RABO 0152307192 van Stichting Op de Hoogte van Bolivia  te Meppel!

De komende maand zullen wij weer in Nederland zijn. De reden is de geboorte van het kindje van Simone en Wiebe, een zusje van Sarah. En daarbij de bruiloft van Inge en Willem op 8 juli! Snel daarna zullen wij weer terug gaan naar Phoenix om de reis door de VS/Alaska en Canada weer voort te zetten!

De km-stand bij aankomst in Phoenix is al bekend, maar we geven iedereen nog even de kans om dit weekend een gift + km-schatting te doen aan Irpanani, hieronder de bus in Phoenix, en de km stand zoals genoteerd in Irpanani, binnenkort tonen we de foto van de km-teller in Phoenix en maken we de winnaars bekend.

IMG-20160603-WA0003

 

We zien uit naar jullie bijdrage aan dit mooie en belangrijke Irpanani project!

IMG-20160603-WA0001

Hartelijke groetjes,

Wim en Willie

SAMSUNG CSC

Arizona

Klik hier voor de details van de puzzel.