Maandelijks archief: juli 2016

Hervatting van de reis

Beste Allemaal!

Begin van onze reis in de Verenigde Staten en Canada

Na een mooie juni/juli periode in Nederland waarin we genoten van Nederland, de familie en in het bijzonder van de geboorte van Pleun bij Wiebe en Simone en natuurlijk het huwelijksfeest van Inge en Willem vertrekken we dinsdag 26 juli weer naar Phoenix om onze reis in de Verenigde Staten en Canada voort te zetten! Na de prachtige reis door Zuid en Centraal Amerika hebben we hier ook veel zin in. Bij dit bericht vinden jullie de laatste serie foto’s die we gemaakt hebben in Mexico, Guatemala, Honduras en Nicaragua. De foto’s en de onderschriften vertellen het verhaal over deze prachtige landen in Midden Amerika!

foto’s en filmpje Honduras, Guatemala – – – – – – – – – – – foto’s en filmpjes Mexico

‘Irpanani Kilometers en afstand raden’stand in Phoenix

Nu we onze reis in Zuid en Midden Amerika er op zit is het ook hoog tijd om de winnaar van het spelletje ‘Irpanani Kilometers en afstand raden’. Het zijn Annie en Dick Bootsman-Mons uit Bennekom met 19.250 km!! Zij waren er het dichtst bij: 1.944 kilometer méér dan de werkelijke door ons gereden afstand tussen Irpanani: dat was 16.292 kilometers!!

Natuurlijk gaat het ons voor Irpanani om de betrokkenheid bij dit soort mooie projecten en het versterken van de lokale mogelijkheden in Irpanani om daar zelf zoveel mogelijk vorm aan te geven. Het geldbedrag dat een aantal van jullie, inclusief wijzelf, gestuurd hebben bedraagt Euro 270,50 Heel erg hartelijke bedankt!!

Van de Secretaris van de Stichting in Nederland waar Irpanani mee werkt kregen we het volgende bericht:

Beste vrienden van Wim en Willie, 

In de afgelopen periode hebben Wim en Willie Klaassen zich met de ludieke actie ‘W + W per bus’ ingezet om inkomsten te verwerven voor de projecten die door onze stichting ‘Op de Hoogte van Bolivia’ in de stad El Alto (satellietstad van La Paz, op de hoogvlakte van de Andes) worden ondersteund. In dat kader ontvingen wij van u enkele mooie giften, waarvoor wij u heel hartelijk dankzeggen! Als u wilt weten waaraan uw giften besteed worden, dan kunt u kijken op onze website www.opdehoogtevanbolivia.nl, of op onze Facebookpagina. 

Ook nodigen wij u van harte uit om naar onze tweejaarlijkse Bolivia-dag, ons ‘Fiesta Boliviana’, te komen, die zal plaatsvinden op zaterdag 1 oktober a.s. in Kerkelijk Centrum ‘Het Kruispunt’ in Bovensmilde. De uitnodiging hiervoor zullen wij u z.s.m. via Wim en Willie toesturen. 

Nogmaals hartelijk dank en wij hopen uiteraard op uw blijvende betrokkenheid. 

Hartelijke groet, namens het bestuur van stichting Op de Hoogte van Bolivia, 

Paulien Matze, secretaris.    Keizersmantel 22     7943 RW Meppel      Telefoon: 0522-474385

Hartelijke groetjes,

Wim en Willie Klaassen

Zie ook het bijgewerkte reisschema.

IMG_5373