Maandelijks archief: september 2016

1 Okt. Irpanani-dag in Bovensmilde

Beste mensen,

Ik wil jullie hierbij graag (nogmaals) uitnodigen voor een Bolivia-middag en/of een benefiet(gospel)concert op a.s. zaterdag 1 oktober. Eén keer per twee jaar organiseren we deze activiteit
met de Stichting Op de hoogte van Bolivia (www.opdehoogtevanbolivia.nl). Tijdens de dag geven we informatie over de kinder-, muziek- en handwerkprojecten die we (met steun van velen van u in Nederland) in Bolivia ondersteunen. Er zullen verschillende activiteiten zijn, en er wordt de mogelijkheid geboden om echt even van de Boliviaanse sfeer te proeven.
Tijdens het middagprogramma bent u welkom op een moment tussen 16:00-18:00. Tussen 18:00-19:00 is er een broodmaaltijd: als u mee-eet, graag even aanmelden vóór a.s. woensdag. Om 19:00 begint het benefietconcert met Gospelkoor Reflection en enkele andere muzikanten. Rond 21:00 sluiten we de dag af, met een life verbinding met het muziekproject Por un Mundo Mejor in Bolivia. De Bolivia-dag vindt plaats aan de Dominee L. Dijkstrastraat 23, Bovensmilde.
Van harte welkom aan u/jou en familie en vrienden! Meer informatie vindt u in onderstaande nieuwsbrief en in de flyer in de bijlage, of op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/events/580772365405392/
 
Hartelijke groet en graag tot dan,
Willeke
flyer-sohvb

Alaska bereikt, Canada op de site

WIm en Willie reizen nu in Alaska; zolang de winter niet echt invalt kan dat nog. Wim heeft bij de reis door Canada enkele verhalen geschreven, en Willie heeft een groot aantal fotoseries samengesteld, en enkele filmpjes gemaakt, je vindt ze onder de series-menu’s van Vancouver Island en BC (British Columbia) + Yukon.

Vanaf nu zullen in plaats van fotoseries nog slechts losse foto’s en nieuwsberichtjes geplaatst worden omdat het uitzoeken tijdens de reis teveel tijd neemt.