Bangkok en bijzondere uitstapjes

Wim en Willie hebben in en rond Bangkok diverse bijzondere lokaties bezocht, en Willie heeft het sluiterknopje van haar fototoestel weer flink doen slijten! Verhaal en fotoseries zijn daarom deze keer op twee pagina’s gezet, neem er de tijd voor om even mee te reizen.

11 gedachten over “Bangkok en bijzondere uitstapjes

 1. klazien

  Hallo Wim en Willie, wat fijn dat ik even mee mocht naar de andere kant van de wereld, wat een pracht en praal in Bangkok, maar er is natuurlijk ook een andere kant…….
  Mooie plaatjes en verhalen, dank jullie wel.
  Fijne reis verder samen, lieve groet Klazien

  1. Wim en Willie

   Het was voor ons ook leuk om in Thailand te zijn, was nieuw! En ja, zeker is er in de grote aziatische steden, zoals overal in de wereldsteden heel veel armoede! We schieten alweer flink op in de tweede helft van onze reis! Over ruim een maand zijn we weer terug op Lheebroek! Leuk dat je reageerde!

 2. Harm en Klaasje

  Hallo Wim en Willie. Wat maken jullie weer een interessante reis en wat komen jullie weer op prachtige plaatsen. Bedankt voor de duidelijke verslagen en de mooie foto’s. Nog een fijn vervolg gewenst. Hartelijke Groeten van Harm en Klaasje

 3. Barbara en Jaap

  Dag Wim en Willy,
  Het blijft een genoegen om jullie verhalen te lezen en de foto’s te bekijken. Zo wordt je wel meegesleept in de (Aziatische) culturen van de verschillende landen, welke jullie bezoeken. Zoals altijd trekken jullie ontmoetingen met de locale bewoners onze meeste aandacht.
  Maar de kleurrijkheid van de marktjes, de sfeer tijdens de treinreis, maar ook de bezoeken aan tempels en aan het museum bij de rivier de Kwai zijn indrukwekkend. Een goede reis verder en ja, toch weer een stukje vliegen. Dat lijkt bijna onoverkomenlijk te zijn.
  We gaan hier de komende dagen ook genieten van tropische temperaturen.
  Groeten van Barbara en Jaap.

  1. Wim

   Ja, Nederland is tropisch, zeker vergeleken met de winter in Australië, waar we nu van genieten hier! Ja, de Aziatische landen waren heel aangenaam, jammer dat het Myanmar visum tenslotte niet gelukte! Misschien veranderd er nog eens iets in dat land waardoor het gemakkelijk wordt! Een mooie zomer toegewenst, ondanks de warmte!

 4. Willem Klaassen

  Wim en Willie
  Wat mooi dat wij op deze manier een beetje mee kunnen genieten van jullie prachtige reis.
  Indrukwekkend hoor!
  Prachtige foto’s .
  Goede voorzetting van de reis !👍😄

  1. Wim

   Hi Wiillem. dank je wel! Overland reizen is heel wat beter dan door de lucht, je ziet heel veel meer! Maar je komt ook wel; hobbels tegen zoals de landsgrenzen die gemakkelijker te nemen zijn via de luchthavens! Maar dat verschilt van land naar land. We horen dat veel van de traagheid aan de grenzen nog met corona te maken hebben – ze waren eerst helemaal dicht! We vermaken ons in elk geval goed met wat we zien en meemaken!

 5. Koos en Bertha

  Dag Allebei in het verre Oosten! Met veel plezier , ontzag en verbazing ook deze laatste foto serie en verslag gezien. Wat een pracht aan kunst en natuur met daarnaast ook de eerlijke fotos van hoe het dagelijkse leven tegelijk ook is .
  Heel veel succes en genieten , blijf gezond en hou vol samen!
  tot ziens! Koos en Bertha.

  1. Wim

   Ja, veel ‘gewone’ dingen zijn juist zo leuk om mee te maken als je op reis bent in een onbekend land! We genoten er ook zo van hoe kunst en religie in het alledaagse leven een belangrijke plaats blijven innemen, ook verweven zijn! Daardoor komt religie veel dichter bij de zingeving van het gewone leven!
   Een mooie zomer toegewenst in Nederland. ook al is het een beetje – te- warm!

 6. Corrie Doorten

  Wim en Willy ik heb weer mooi met jullie mee gereisd!!! wat een belevenis !! GEWELDIG!! nog veel plezier en misschien zijn jullie er met de oogstdag in lhee wel weer terug!! gr Corrie

  1. Wim

   Moi Corrie. we zijn nog n iet terug op de Oogstdag, jammer genoeg, we zijn rond 16 september weer terug! En we vinden het heel erg leuk dat jij ZO met ons mee reist! We genieten ook van deze reis over de grond!! en zo weinig mogelijk door de lucht! Tot over een poosje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.