Kerstgroet uit Bolivia

Lieve Familie, Vrienden, Iedereen!

Een kerst- en nieuwjaarsgroet vanuit La Paz, in Bolivia, ver van huis maar juist in deze dagen in gedachten vaak bij jullie én op Lheebroek! We wensen jullie goede kerstdagen, een mooie jaarwisseling en een gezond, sterk en ondanks de wereldzorgen, inspirerend 2016!!
Deze dagen zijn we te gast op het Irpañani project in La Paz. In dit project, in deze arme wijk Senkata, wordt aan kinderen -vooral de meisjes en stoere jongens- en hun ouders geleerd en voorgeleefd hoe je aan de kwaliteit van je leven kunt bouwen! We kennen het project van de Presbyteriaanse kerk van vroeger uit ons werk en ondersteunen dat persoonlijk, ook financieel!
Als je een Kerstgift hebt dit jaar, denk dan aan deze kinderen en de arme, vaak onvolledige gezinnen waar Irpañani mee werkt.
Je kunt je bijdrage overmaken onder vermelding van “Irpanani” op rekening NL88 RABO 0152307192 van Stichting Op de Hoogte van Bolivia  te Meppel.
Alle goeds!

Wim en Willie Klaassen

2015-12-19 Kerstkaart en Nieuwjaarsgroet vanuit Irpanani, Senkata, La Paz, Bolivia(1)Klik de foto tweemaal voor de maximale vergroting

 

18 gedachten over “Kerstgroet uit Bolivia

 1. Joke

  Hallo Wim en Willie

  Ik wens jullie fijne gezegende kerstdagen en Willie een fijne verjaardag met kerst

  Hartelijke groet ,Joke v Dijk

  Reageren
  1. Struss

   It is so wonderful being able to see your travels. We hope that if you come to the U.S. That we might get to see you in our Northern Minnesota State!

   Reageren
   1. Wim en Willie

    Our warmest greetings Ron and Lisa! How great it would be to meet again, after a long time! We will certainly keep you posted about our itinerary! Also greetings from Jan and Clara! After the break in the Netherlands we are now back in Ecuador. In the coming months we will travel in Colombia and the Central American countries! Keep well! Wim and Willie

    Reageren
  2. Wim en Willie

   Hartelijke groet Joke, en dank voor je kerstwensen! We wensen jou ook al het goede!! Ondertussen zijn wij weer terug in Ecuador en reizen vooral in het vulkanengebied zuidelijk van de hoofdstad Quito. We zullen de komende maanden in Ecuador, Colombia en Midden Amerikaanse landen reizen!
   …….We spreken elkaar vast wel weer in juni!!
   Wim en Willie

   Reageren
 2. arie en ine overwater

  Wim en Willie,
  Wat een prachtige reis maken jullie, indrukwekkend de contacten die jullie leggen.
  We willen jullie bedanken voor de verslagen met foto’s, welke we met belangstelling volgen.
  We wensen jullie nog een goede tijd daar en vanuit Kapelle een goed Kerstfeest en
  voor 2016 veel geluk en voorspoed.
  Hartelijke groet van
  Arie en Ine Overwater

  Reageren
  1. Wim en Willie

   Hey Arie en Ine! Dank voor jullie aangename reactie, we wensen jullie ook al het goede – dat kun je elkaar toch altijd toewensen ook al is het geen december! Ik had nog gehoopt dat we elkaar misschien nog zouden kunnen spreken op de HBCS reunie, die momenteel in the making is. Ik kan niet niet deelnemen, we zijn dan nog in het buitenland! In de komende maanden reizen we in Ecuador, Colombia en de midden Amerikaanse landen. Een hartelijke groet, Wim en Willie

   Reageren
 3. Klaasje Kroes

  Hallo Wim en Willie. Wat een prachtige verslagen met foto’s krijgen we iedere keer toegestuurd. Wat zal dat een genieten voor jullie zijn om zoveel te zien en om zoveel mensen te ontmoeten. Hartelijk dank daarvoor.
  Ook willen we jullie vanuit Zuidveen hele fijne feestdagen toewensen en alle goeds voor 2016.
  Hartelijke groet van Klaasje en Harm

  Reageren
  1. Wim en Willie

   Hi Klaasje en Harm, leuk om te horen van jullie koor-reis naar Canada!! Wie weet lukt om onze route zo te plannen dat we elkaar daar zien! Maar Canada is groot en dus de afstanden ook. We wensen jullie al het beste!! Wim en Willie

   Reageren
 4. jans en corrie doorten

  Hallo Wim en Willy wij wensen jullie hele goede kerst en vooral een gezegend 2016 !! Wat een belevenis jullie reis geweldig met mooi foto,s . leuk om jullie te volgen! Voorzichtig en een goede reis verder !! groetjes Jans en Corrie Doorten Lhee

  Reageren
 5. wimenwillyTimmerman

  hallo Wim en Willie, fantastische ervaringen die jullie weer meemaken en mooi dat we mee kunnen kijken !
  Ook wij wensen jullie natuurlijk hele fijne Kerstdagen, een prettige verjaardag Willie (en Wim natuurlijk), en het allerbeste voor 2016 !
  WimenwillyT.

  Reageren
 6. ruth

  hoi willie,
  ik wens jouw en je man al vast alle goeds voor 2016 toe. een onvergetelijke reis voor jullie. prachtig. wat een beelden. ik geniet mee😉.
  lieve groet van Ruth.

  Reageren
 7. Bertha Koops-Timmerman

  Dag Wim en Willie,

  Wij volgen met stijgende verbazing jullie grote reis. Prachtige foto’s en ergens kwam er een muziek sleutel voorbij met een kerstboom variant ? Toen was het hier nog geen kerstfeest tijd. Onze kaart ligt voor jullie in Lheebroek bij de post , maar voor 2016 alle goeds . Bij moeder T. is jullie kaart al aan gekomen, bedankt.

  groeten Koos en Bertha.

  Reageren
 8. hennie rook

  Hoi Willie en Wim,
  Vanuit een regenachtig Putten wensen we jullie voor 2016 een voorspoedige reis door Peru in goede gezondheid.
  De Inkatrail Is nog altijd een wens van mij. Er liggen plannen voor dit jaar, maar of de trail wat gaat worden is afhankelijk van Geert zijn knieen. (artrose). Zonder een trail is er op een andere wijze ook veel te zien.
  Ben benieuwd naar jullie verslag.
  Ik moet jullie ook de beste wrnsen geven van mijn moedet; ze heeft jullie Kerstgroet per post gekregen. Zr heeftt nog zelf kerstkaarten geschreven en vroeg zich af hoe ze dat mer jullie
  moest doen.
  @Willy: ben jij met de Kerst nu 65 geworden?
  Alsnog gefeliciteerd.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *