Zicht op verscheping naar indonesie, updates Laos

Wim en Willie zitten inmiddels enkele dagen op Pilau Penang; een eiland van Maleisië, en er komt zicht op vervoer naar Indonesië. Waarschijnlijk kunnen ze binnenkort op een boot naar Jakarta wanneer alle papierwerk zonder complicaties rond komt.06 ... aankomst in dorpje bij de Tham Ting Caves

Van voornamelijk Laos (Luang Prabang en omgeving), zijn er diverse fotoseries en filmpjes en een verslag. Het is duidelijk dat religie daar sterk aanwezig is, De waterval en motorrit series laten zien dat het landschap en de natuur ook heel betoverend kunnen zijn, en Willie slaagt erin om ook in haar kleding geen doorsnee toerist te zijn.106 ... even stilstaan,

fotoserie: Van Thailand naar Laos

fotoserie: Tempels in Luang Prabang

fotoserie: Bedel-processie in Luang Prabang

fotoseries: Laos; Kuang Si Falls, Handicraft market, Temple hopping

fotoserie: Laos, per motor naar de Pak Ou Grotten a.d. Mekong

Gerard Timmerman