Reisplan

We vliegen op 28 augustus naar Buenos Aires (Argentinië), de bus is al op de boot naar Montevideo (Uruguay). Het reisplan ligt in grote lijnen al klaar:

De eerste week een beetje wennen, en met openbaar vervoer reizen we naar Montevideo om de bus in de haven op te halen. Na een rondreis in Uruguay reizen we door Argentinië naar Vuurland-Ushuaya en Patagonia, via Chili, het Andes gebergte, Bolivia, en Peru naar Ecuador. Rond de jaarwisseling hopen we in Quito (Ecuador) onze familie; Leen en Jimena en hun pas geboren zoontje te begroeten! Vanuit Quito komen we 16 januari 2016 voor enkele weken naar Nederland om thuis te zijn als Mariam en Michael hun jongste kindje verwachten, en om al onze kinderen en kleinkinderen weer even te zien. Na onze terugkeer reizen we door naar Colombia en verschepen we de Bus naar Panama waarna we door Costa Rica, Nicaragua, Honduras, Guatemala en Mexico naar de Verenigde Staten. Door het westen van de VS reizen we via Canada naar Alaska. Daarna diagonaalsgewijs van noordwestelijk Canada naar het zuidoosten van het land. Daarna vanuit zuidoost Canada een reis door het oostelijk deel van de VS naar Miami, waar we in één van de havens de Bus weer terug zullen verschepen naar Nederland. We zullen rond midden januari 2017 in het vliegtuig stappen en weer neerstrijken op Lheebroek !

Op deze website zullen we onze verhalen en foto’s plaatsen. Mocht je tijd hebben er af en toe naar te kijken, van harte welkom, ook kunnen reacties worden geplaatst !!

Wim en Willie