1 thought on “Reisverslag VS Noordoost

 1. Jos Tessel

  Hoi Willy en Wim,

  Weer een prachtig verslag met video en dia’s.
  Het religieus stel uit noorwegen die jullie denkt uit Mutare deed me sterk denken aan het zweedse stel dat in Mtara werkte bij die kerk dicht bij Ligala hospital de Rotonde.

  Ik las dat jullie naar Florida gaan en proberen om 17 jan. 2017 naar Nederland te vliegen. Nu heb ik een neef Bart Tessel barttessel@hotmail.com die in de beurt van fort Laurendeel (miami) woont. Die heeft laatst 2 auto’s voor Hollanders verscheept. Hij kan en wil je helpen, ik had hem hierover gemaild en hij vindt het best als je contact met hem op neemt. Hij is een zoon van me broer en wil je graag ontmoeten. Zijn mail adres staat achter Bart Tessel. Als jullie hem zien heelveel groet van Leonie ,Thea en ik zelf.
  Wij wensen jullie alvast een fijne kerst en een goed begin in het nieuwejaar en dan zien wij elkaar weer met pinksteren. Leonie, Thea en Jos

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.