Terug in Nederland

In het weekend voor ons vertrek uit Florida zijn we behoorlijk druk met het voorbereiden van de verscheping, het schoonmaken van de Bus bijvoorbeeld, uitzoeken van de bagage die we mee nemen en die in de Bus achterblijft. Het havenbedrijf doet een nauwkeurige controle van de Bus naar bestaande krasjes en schades omdat men daar vaak later aansprakelijk voor gesteld wordt. De verscheping zal rond 22 januari plaats vinden en ongeveer 3 weken nodig hebben voor de reis en de inklaring in Rotterdam. In een huurauto rijden we naar Jim en Marianne Shaw die we leerden kennen in Savannah, en niet ver van Orlando wonen. (zie ook het laatste reisverslag)  Ze hebben een gezellig klein feestje georganiseerd waar we ook weer mensen ontmoeten die we eerder tijdens hun vakantie ook ontmoet hadden. Erg gezellig! 

We arriveren in Nederland  op woensdag 18 januari, ‘s morgens vroeg om 6 uur. Vooral noord Nederland is heel mooi, de bomen en struiken behangen met dikke lagen rijp! Eén van de mooste winterdagen, een pracht thuiskomst na onze onvergetelijke reis in de Amerika’s en Canada!  

Aan het einde van dit bericht, de laatste aflevering, willen we jullie hartelijk bedanken voor het volgen van onze reis! We hebben ook genoten van jullie reacties! En vooral willen we Gerard Timmerman, de Web Master, hartelijk bedanken voor al zijn interesse om ons ook creatief te ondersteunen en voor het vele werk dat hij gedaan heeft om onze reis zo schitterend in beeld te brengen!

 

Hartelijke groet,

Wim en Willie

6 thoughts on “Terug in Nederland

 1. Mieke Labots

  Dank voor al jullie verslagen. Ik heb ze niet allemaal gevolgd, maar bleef zo toch een beetje op de hoogte. Ben benieuwd wat jullie nu weer van plan zijn. Veel succes met wennen.

  Reageren
 2. Annie en Dick Bootsman

  Beste Willie en Wim,

  Welkom thuis in een iets koudere situatie dan in Florida.
  Wij hebben genoten van jullie reisverslagen, foto’s en video’s.

  Hartelijke groeten,
  Annie en Dick Bootsman

  Reageren
 3. Cocky

  Goedemorgen Wim en Willie,

  wat een fantastische reis hebben jullie gemaakt. dat is echt een ervaring.
  nu weer in Nederland dat is ook fijn.
  Wij vonden het erg leuk dat we jullie mochten ontmoeten in Haines, bij de berenfamilie.
  we wensen jullie een mooie 2017 en veel geluk voor de komende jaren>

  Reageren
 4. Wim en Willy Timmerman

  Hallo Wim en Willy,
  Welkom terug in jullie eigen mooie wereld, Lheebroek, waar ook mooie vogels in het land staan zie ik, de hartelijke groeten en
  Wellicht tot de 25e februari ?

  Wim en Willy Timmerman

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.