Derde verslag en vier fotoseries toegevoegd.

teksten en foto’s tot en met Krasnoyarsk

Wim en Willie hebben vanochtend 2 dec. vanuit Krasnoyarsk het nieuwe verslag gemaild, van de rit van st. Petersburg tot Krasnoyarsk, en inmiddels zouden ze volgens hun verwachting vandaag in Irkoetsk zijn aangekomen..

De nieuwe tekst staat onderaan in november, ook zijn er vier nieuwe fotoseries te zien. Ondanks de temperaturen richting -30 graden in de nacht vorderen ze snel, ze willen maximaal kilometers maken zolang de wegen goed zijn.

Op de reisschema pagina heb ik een interactief kaartje geplaatst waar de laatst gemelde positie gemarkeerd is.

Gerard Timmerman

4 thoughts on “Derde verslag en vier fotoseries toegevoegd.

 1. Alanda de Boer

  Dag Wim en Willie,

  Brrr… blij dat ik lekker warm bij de kachel zit! Ik zie jullie al zitten met de lekker warme mutsen van de buurtvereniging! Fijn he, zulke nuttige cadeaus!

  Veel brrrplezierrrr! Groet, Alanda

 2. koos en bertha koops

  Dag verre familie!

  Geweldig, prachtige foto’s, In Drenthe ook richting vorst hoor, jullie nog alle goeds en geniet er van.
  Koos en Bertha.

 3. Barbara en Jaap van Roon

  Hallo Wim en Willie,
  Wat zijn jullie al ver gevorderd met jullie reis als je nu al (bijna) bij het Baikalmeer bent aangekomen. Ook al vlakbij de grens met Mongolie en op de kaart lijkt Vladiwostok ook niet meer zover verwijderd. Mooie foto’s meegestuurd en we kunnen goed meeleven met jullie belevenissen.

  Door de supersnelle reis vanuit St. Petersburg naar Moskou ben je de grote file gelukkig voor gebleven (zie: http://www.nu.nl/buitenland/2972312/megafile-in-russische-sneeuw.html). Maar desondanks is het ook bij jullie behoorlijk koud, met minus 30 graden. Gelukkig blijft de VW het goed doen!!

  Het Baikalmeer lijkt mij een heel bijzonder gebied. Maar ook Mongolie is weer heel anders. Dus wensen we jullie nog heel veel plezier de komende drie weken en dan, in het nieuwe jaar, naar Japan?
  Hartelijke groeten uit Assen van Barbara en Jaap.

 4. Carola en Adri

  Brrr, wij vonden het al koud vandaag op onze wandeling naar Nijmegen over de waalbrug bij 6 graden. Maar wat een bijzondere plaatjes, ze komen zo uit de Russische romans. Mooi!

Reacties plaatsen niet mogelijk.