Kerstgroeten uit Wladiwostok, foto’s en verslag.

Onder ‘december’ is het reisverslag van Irkutsk tot Wladiwostok toegevoegd, op de homepage een gedicht dat Willie van haar zus en zwager kreeg toegestuurd, en onder de fotoseries twee reeksen van 90 en 64 foto’s van de reis vanaf Irkutsk via Khabarovsk naar Wladiwostok.

Een kerstfeest en Willie’s verjaardag in Wladiwostok!!

Een kerst en Willie’s verjaardag ver van huis! Niet naar de kinderen toe of de kinderen die komen! Dat voelen we wel! Die zijn thuis op Lheebroek in ons huis, zeggen ‘dat ze wel thuis zijn maar dat wij er niet zijn!’ Willie’s verjaardag is hier niet onopgemerkt voorbijgegaan, veel felicitaties over de mail maar ook hier van de mensen met wie we hier omgaan! Een mooie tekst gekregen, tijdens de kerkdienst!

We hebben onze tickets geregeld om op 2 januari met de ferry via een korte stop in Zuid Korea naar Japan te reizen! Douane moet nog, altijd een beetje spannend in Rusland!!

We wensen jullie allemaal heel fijne Kerstdagen en een gelukkig en gezond 2013!!!!

Wim en Willie, 25-12-2012