Korte mail Wim en Willie

Onderstaande mail van 4 januari alsnog even (grotendeels) op de site geplaatst omdat Wim en Willie blijkbaar juist in Japan nauwelijks internet contact kunnen maken (!?) en anders de lezers zich zouden kunnen afvragen of de veerboot misschien op de oceaan verzeild is geraakt.

Gerard Timmerman

Lieve allemaal,

Even een korte update, we zijn na een heel aangename reis in de Asian Dream in Sakaiminato in West Japan aangekomen! De Eastern Dream was heel goed, bijzonder aangenaam personeel en faciliteiten, en omdat het laagseizoen is hadden we de hut alleen voor ons samen. Dan kom je in dit nieuwe land van de loopbrug af en dan zie je vlak ernaast de Bruine Bus alweer klaar staan!! Dat doet wel wat!! Toch nog even stoeien met de douane, maar dat is heel erg vlot verlopen.   [fragment verwijderd GT] Het blijkt dat er geen losse simkaarten beschikbaar zijn, je moet een heel mobiel huren en op de zelfde plaats weer inleveren, hetzelfde geldt voor een ‘web card’. Omdat we ons vertrekpunt hier nog niet weten moeten we nog even zien hoe we de communicatie doen.

Hartelijk groet,

Wim, Willie