Korte update vanuit Japan

Beste allemaal!!

We zitten nog even achter de PC voor een paar emailtjes vóór we van dit prettige plekje, waar we op terug konden valllen bij Willem Kortekaas, vertrekken.

Gisterenavond kregen we groen licht dat onze Bus een boot heeft gevonden!!! Wij hebben in snel tempo ons Busje, huisje, een beetje ontmanteld! Kregen bericht dat er geen eten en geen persoonlijke spullen in de volkswagen mogen zitten!!! Men is zeer strikt. We hebben een container moeten huren voor het vervoer en hopen dat we de achterdrager daar los bij mogen zetten.
We hebben al onze kleren, schoenen…. en alles wat maar iets op eten lijkt (zelfs thee, zout, kruiden) eruit gehaald. We brengen straks onze persoonlijke spullen naar een hoteltje en brengen dan de bus naar Yokohama. De bus gaat naar Singapore! En wij er achteraan zo gauw als de bus van wal gaat. Jullie horen later meer.

We maken het goed, van het weekend gaan we samen mer Yoko Yamaguchi er op uit. We kennen haar nog van 10 jaren geleden en een heel mooi weerzien afgelopen week al gevierd bij een Japansrestaurantje !

Liefs, Wim en Willie