Wim terug in Singapore, bus-verwachting

Beste Allemaal!!

Vanmorgen, na een dag vertraging in Dubai vanuit Kabul, arriveerde ik in de vroegte in Singapore met een gevoel van geluk zo te mogen en kunnen werken en reizen! SAMSUNG CSCSnel naar Willie toe gegaan, bijgepraat en samen de inklaring van de Bus weer ter hand genomen. We hebben nu van ‘iedereen’ de belofte dat we morgenmidag (dinsdag) alle papieren klaar hebben en de Bus vrijgegeven zal worden!

Wim’s week met het team in Kabul, waar ze werken aan de formulering van de strategie van de Nederlandse ambassade mbt. de Landbouwontwikkeling en Voedselveiligheid was intensief, prettig en productief. Kabul, de Nederlandse ambassade, de beveiliging begint een vertrouwde omgeving voor Wim te worden! In de komende weken heb heeft hij tijd gereserveerd om met de teamleden te werken aan de voorstellen aan de ambassade.

Verder wat de Bus betreft, omdat deze voor de Singaporese wegen een soort super-APK keuring zou moeten doormaken, en wij niet het gevoel hebben dat de de officials hier de singuliere kwaliteiten van de Bus zullen onderkennen, hebben we de Automobile Association of Singapore gevraagd de Bus naar de grens met Maleisie te vervoeren! Daar, bij de grens, regelen we de Carnet en de verzekering met de Maleisische douane en dan mogen we weer rijden. We denken morgen weer mobiel te zijn!!

Verder ben we blij te kunnen melden dat Wim’s bezoek aan NL en het sollicitatiegesprek in Den Haag goed verlopen zijn en Wim op partime basis benoemd is als Kern-Adviseur OS Water voor de Nederlandse ambassade in Juba, Zuid Soedan. Een heel mooie uitdaging waar Wim veel zin in heeft! Ook was hij tussendoor weer op Lheebroek, even in de kost bij Arie-Lineke, Clara-Jan en Bertha-Egbert. Aangenaam!!

SAMSUNG CSC

Hartelijke groetjes!!

Wim en Willie