Start Centraal Amerika

Vandaag aangekomen in Panama, met het vliegtuig, de bus was er al per boot aan land gebracht. fotoseries Colombia binnenkort compleet, drie staan er al op de site.

IMG-20160427-WA0003

1 thought on “Start Centraal Amerika

  1. Alex & Bebi

    Beste Wim en Willie
    Allereerste mijn dank voor je E-mail berichten. Ja het was heel effe stil maar ik GA vanuit dat je daar in de jungle heel veel actieviteiten heb. Ik vind het zeer uitdaging Reis met veel unieke belevenis en nieuwe ervaringen die je meemaakt. Wim en Willie mijn dank voor jullie video beelden dat we ook mogen zien en mee genieten wat jullie daar beleven. Geweldig Reis ik wens jullie nog have a safe journey to your next distanation Panama. Gbu
    Alex and Bebi.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.